Kinderopvang Gisela bied de mogelijkheid, dat uw kinderen kunnen blijven slapen. Voor een klein ochtendslaapje of een lekkere rustige middagslaapje staan in 5 verschillende ruimtes Kinderbedjes klaar met dekentjes, knuffeltjes en muziekje. De Kinderbedjes zijn stapelbedjes en hebben voor een deur met slotje. Bovenop is een dakje zodat ze niet uit het bedje kunnen klimmen. Alle bedjes worden bewaakt door een camera of babyfoon.

Uit ervaring weten wij, dat kinderen bij het slapen hetzelfde ritme fijn vinden. Eigen bed en kamer herkennen ze direct en het geeft hun een veilig gevoel. Daarom hebben de kindjes bij ons steeds hetzelfde bed in dezelfde kamer.

Ook uit hygiënische gronden vinden wij dit belangrijk.

Baby - buitenbedjes

In het voorjaar en de zomer kunnen baby’s lekker slapen in de Baby - buitenbedjes. "Lutje Potje" genoemd. Ze dromen er heerlijk in weg en kunnen als ze wakker zijn na de blaadjes/ bloemetjes en takjes kijken.

Logeren ook in het weekend

In de week en in het weekend wanneer de ouder(s) nachtdienst draaien of geen oppas hebben, of omdat een alleenstaande ouder bijvoorbeeld moet werken in het weekend, is het mogelijk de kinderen te laten logeren. Ook als dit niet regelmatig nodig is, kan dit geregeld worden.