Het huis staat in een zeer landelijke en rustige omgeving midden in het dorp. Uw kinderen zijn vrij om zich te bewegen binnen het gehele complex. Er zijn duidelijke afscheidingen tussen de speelgebieden en de buitenwereld. Door de landelijke ligging is er veel rust voor de kinderen om te doen waar ze goed in zijn: "spelen".

Achter het huis grenzen de Sportvelden van SV Drieborg aan de grote speeltuin. omgeving midden in het dorp. Uw kinderen zijn vrij om zich te bewegen binnen het gehele complex. Er zijn duidelijke afscheidingen tussen de speelgebieden en de buitenwereld. Door de landelijke ligging is er veel rust voor de kinderen om te doen waar ze goed in zijn: "spelen".

IMG 0141

 Aan de Zijkant is in de winter schaatspret te beleven op  ijsbaan "De Punt". Voor de  ijsbaan is de MOP – speelplek. MOP staat voor Multifunctionele Ontmoetingsplek. Hier kunnen de kinderen voetballen, basketballen en nog veel meer.

Tegenover het grote woonhuis is de Peuterspeelzaal  "Lutje Lichtjes" , gevestigd  in het Dorpshuis "Noorderlicht". Peuters kunnen dus gemakkelijk gebracht en gehaald worden.

De school, "OBS Drieborg" ligt op twee minuten loopafstand. Daarnaast bevindt zich de Sporthal waar gym, acro en turnlessen gegeven worden.
Sporters van deze lessen halen vaak hoge scores bij de Open- en Provinciale wedstrijden. Ze halen dus ook regelmatig de Nederlandse finales.

Het huis waar gastouderopvang geboden wordt, staat dus midden in het dorp aan de hoofdweg in een rustige 30km zone.

Er is veel ruimte in en rond het huis. Vanuit de keuken is het hele terrein te overzien en kan er van een fantastisch mooi uitzicht genoten worden. In de winter komen regelmatig reeën en hazen in de buurt om te grazen. Soms rennen ze zelfs op het voetbalveld.